lunes, abril 21, 2008

ELS ARBRES DEL TIBIDABO

Ara l´ajuntament permet talar un alzinar al costat del par d´atraccions del Tibidabo. És per una muntanya russa. Recolzen la carnisseria PSC i ICV. El més trist del partit de Saura, Mayol etc. és que la seva ànsia de govern, de poder, d´oficialitat els ha fet perdre el seu perfil. Que el partit que nomès es vota pel seu color (perque és així, ningú el vota per les seves propostes econòmiques, se´ls vota per ser verds i punt) estigui a favor de les tales per construir ferralles que revitalitzin parcs d´atraccions en decadència és per fer recapacitar. Haurien de deixar l´ajuntament i el govern de la Generalitat i tornar a l´oposició, a la contra, perque quan acaricien tripartits o governs d´entesa o el que sigui que tingui bandereta al capó del cotxe, llavors és quan veus que no són res més que bocamolls, ecologistes de vestir que amaguen una esquerra gris i acollonida, que nomès busca esgarrapar uns anys de poder. Mireu ICV, us esteu quedant sense votants, perquè ningú dels que ha comès l´error de confiar en vosaltres en el passat (un servidor) entèn que calleu com a monges devant de fets així. Estar tant de temps en el poder us ha esborrat del mapa, perquè d´aquí ben poc ja no hi sereu al mapa, ho enteneu, oi?

1 comentario:

Violeta dijo...

Ecologistas vendidos, lo que faltaba... Esto es como lo de los pactos de IU con los terroristas en el País Vasco. ¿Al final a quién vamos a votar?

Me alegro de que te vaya todo bien, que sepas que soy lectora habitual. ¡Tío! ¡Que están rodando un guión tuyo! ¡En cine! Enhorabuena, por fin podremos verte en imágenes. Besicos.