viernes, junio 20, 2008

DECADENCIA DE CATALUNYA

M'agraden els articles de la Pilar Rahola, suposo que aquesta dona funciona millor escrivint que parlant. En el format d´entrevista també és efectiva i efectista, com va demostrar en les últimes eleccions generals a La Vanguardia, on entrevistava a cada candidat per Catalunya de forma (necessàriament) agresiva, fins i tot maleducada i donant-se ella més protagonisme del que pertoca, però eren entrevistes vibrants, cosa rara en l'encarcarat panorama d´oficialitat i discursos mediocres tipus anunci de detergent que creen els polítics en temps electorals.
Bé, avui he llegit un dels articles de la Rahola a la seva web. Parla de la decadencia de Catalunya, cosa que m´interessa perquè certament, Catalunya puntua a la baixa en els últims temps, sobre tot pels seus planers i cada cop més intrascendents polítics. És un bon article, aquí el deixo:

http://www.pilarrahola.com/1_3/ARTICLES/detall.cfm?ID=00000005UL&IDIOMA_ID=2

1 comentario:

Pius dijo...

Jo sóc un fan de la Rahola. Es dels intel.lectuals catalans més lúcids i valents que tenim. I no entenc algunes consideracions que fas sobre les entrevistes. Va usar la fórmula que calia per treure el suc als candidats. Era una conversa, més que no pas una entrevista a l´ús. I el resultat va ser fantàstic. Treu-te complexos, la Rahola és molt bona. Jo estic una mica fart d´haver de justificar dir que l´admiro. L´admiro i per mi és un referent. Ah, aquest article que comentes el va publicar a La Vanguardia.