sábado, diciembre 01, 2007

NO SORTIM

Ens estem relaxant. Divendres no vam sortir a sopar. No és que portem un ritme de vida desfassat, és que simplement, si et gastes 80-90 euros cada divendres -quan no toca també un diumenge- després és normal que no hi arribis.
Així que vaig agafar sushi d´un restaurant mega pijo de l´Illa Diagonal, i cap a casa. A més, també està bé quedar-te a casa de tant en quant. Poses música, parles i tens la intenció de veure una pel-lícula desprès de sopar, cosa que no fas mai.
És curiós el tema sushi. Ja no és una moda, s´ha convertit en un costum urbanita. A classe puc preguntar als nens qué és el sashimi i tots ho saben. I a la parada aquesta de l´Illa, no hi havien modernillos i snobs, sino bons senyors catalans amb pasta que ja no es fotran un filet de bou o una carn d´olla, sino una plata de sushi i arròs amb vegetals.
El menjar japonés està a Pedralbes i a La Maquinista, al super i properament, segur, a les gasolineres. Aviat els nens s´emocionaran més si els portes al japo que si demanes una pizza gegant.

No hay comentarios: