jueves, diciembre 06, 2007

DE PONT

Un dimecres disfressat de divendres. Tanta il-lusió per aquest pont i desprès, dilluns, tots direm que no l´hem aprofitat prou. Serà necessari donçs fer l´aperitiu demà, divendres, dissabte i diumenge, anar al cinema a veure qualsevol pel-lícula, la que vulguis, tu tries, procura anar a sopar un d´aquests dies, i que sigui especial i magnífic, gasta el que puguis, però sempre un xic més de l´habitual, varia els hàbits, ves a dormir més tard o més aviat, fes el contrari del que hom espera de tu, i quan surtis al carrer mira el que tens devant, perqué els sorolls, els fums, la merda i el color del carrer Aragó o on collons visquis no seran els mateixos. El ritme i la cadència, la música i tot i més serà diferent.
I recorda que quan sigui diumenge i tinguis por i fàstic pel dilluns, recorda que això és la vida, i que el dilluns té els seus sabors, les seves lluites (guanyades, si, guanyades) i els seus ritmes, i que el dilluns és sempre un signe d´esperança, si vols, pel divendres. O el que tu vulguis.

1 comentario:

Elena dijo...

Jo, com tots el festius i caps de setmana, m'he llevat a les sis del matí per anar a treballar. I aquí estic. Visc al contrari de la majoria de la gent...

Espero que aprofitis bé el pont.